Saeco szerviz garanciával, rövid határidővel


Cégünk vállalja a szuper- és félautomata kávégépek Saeco típusú kávégépek szervizelését, nagy szakmai tapasztalattal, gyors alkatrész ellátással, Gyári új alkatrésszel szerelve. Rövid vállalási határidővel. A kávégépszerviz csapata minősített szakemberekből áll. Diagnosztikai és technikai eszközeink is elsőrangúak, munkatársaink a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtják.

 

Bármilyen hibát észlel kávéfőzőjén, hívjon bizalommal bizonyos hibákat sok esetben telefonon is tudunk orvosolni tanácsot adni amellyel egyes egyszerűbb hibák megoldódnak ezért előszőr érdemes hívnia szervizünket.

 

A Saeco szerviz egyedülálló szolgáltatása az Ingyenes átvizsgálás és árajánlat. Egyszerűbb hibák esetén megvárható. A javítást kizárólag az árajánlat elfogadása után végezzük el.

 

Amennyiben az ön kávégépe meghibásodása üzletének forgalom kieséssel jár ezért nélkülözhetettlen termelö eszköz, csere kávéfőzőt tudunk biztosítani és igyekszünk mielőbb megjavítani. A csere kávégépért kedvező napi díjat számítunk fel.

 

Szakszervizünkben a Saeco kávégépek legfőbb alkatrészeiből nagy raktárkészlet áll rendelkezésre, Igy a legtöbb esetben a javítást 1-2 munkanapon belül elvégezzük.

 

Legyen szó szervizelésről, karbantartásról, szaktanácsadásról vagy csak érdeklődésről keresse bizalommal Saeco Szerviz szakemberét.